Διακοσμητικά Δάπεδα Stencil

 
 
Δάπεδα Stencil
 
 
 
Το stencil είναι μία καινούργια τεχνική στην κατασκευή εξωτερικών διακοσμητικών δαπέδων με τις κορυφαίες τεχνικές προδιαγραφές, σε σχέση με την υφιστάμενη αγορά. Εφαρμόζεται πάνω σε υγρό ή στεγνό σκυρόδεμα και δεν έχει καμία σχέση με τα σταμπωτά ή εποξειδικά δάπεδα.

Το stencil αποτελείται από τσιμέντο υψηλών αντοχών, χαλαζιακή άμμο, διαβαθμισμένη ασβεστολιθική άμμο, οξείδια του σιδήρου και ρητίνες. Αυτό το μίγμα όταν υγροποιηθεί και στεγνώσει δίνει μοναδικές μηχανικές ιδιότητες.
 
 
 
 
Πέραν όμως των μοναδικών μηχανικών ιδιοτήτων, το stencil είναι και ένα από τα κορυφαία διακοσμητικά υλικά, διότι και πάλι η τεχνική καινοτομεί έναντι των υπολοίπων υλικών διότι τα σχέδια βγαίνουν από χαρτί και όχι από άκαμπτες μήτρες. Αυτό δίνει τη δυνατότητα να έχουμε απόλυτα ομοιογενείς επιφάνειες, όπου απαιτείται, κάλυψη οποιουδήποτε σχήματος στην επιφάνεια κατασκευής, π.χ. Καμπύλες, μίξεις σχεδίων. Επίσης, το stencil δίνει καθαρούς αυτοκαθαριζόμενους αρμούς, ταχύτατη κατασκευή 400m2/ημέρα και τέλος σε περίπτωση που χρειαστεί είναι επισκευάσιμο όπως και αν χαραχθεί.

Αντιολισθητική επιφάνεια, κορυφαία αντίσταση στην τριβή και άνω των 60 MP αντοχή στην κρούση. Σύμφωνα με τις παραπάνω ιδιότητες το stencil μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε χώρο χωρίς περιορισμό στην αντοχή του. Ήδη η τεχνική του stencil έχει χρησιμοποιηθεί τα τελευταία δύο χρόνια σε απαιτητικές κατασκευές όπως βιομηχανικούς χώρους, ράμπες, δημόσια έργα, δρόμους, αλλά και βίλες, ξενοδοχειακούς χώρους, με απόλυτη επιτυχία.
 
Δάπεδα Stencil
Δάπεδα Stencil
Δάπεδα Stencil